29-годишна жена извърши три катастрофи наведнъж и потроши четири коли, бягайки

...
29-годишна жена извърши три катастрофи наведнъж и потроши четири коли, бягайки
Коментари Харесай

Пияна украинка потроши четири коли, до нея било детето ѝ

29-годишна жена извърши три катастрофи наведнъж и потроши четири коли, бягайки от патрулната полиция в Киев. Това заяви първият зам.-началник на „ Патрулна полиция “ Алексей Белошицки, представен от организация УНИАН, осведоми бТВ.

Жената, предизвикала злополуката, е избягала от мястото на случая. Тя пренебрегнала настояванията на чиновниците на реда да спре. Докато бягала от чиновниците на реда, украинката се блъснала в друга кола, а по-късно и в още две.

„ Тя е арестувана. Зад кормилото е била 29-годишна жена, а в купето – на предната седалка, бил дребният ѝ наследник, който по знамение не е потърпевш. Това потвърдиха лекарите, на който е предадено детето. На мястото на случая са извикани бащата и чиновници, които пазят децата в такива случаи “, се споделя в известието.

За благополучие глух потърпевши. Отбелязва се обаче, че шофьорката е бил с „ очевидни признаци на нетрезво положение “. Тя е отказала да даде проба и да бъде прегледана от доктор. Срещу нея са формирани осем протокола за осъществени нарушавания.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР